2 Kasım 2009 Pazartesi

eğlendikkk..
dün dediğim gibi akşamüzeri eşim geldi hazırlandı ve çıktık.düğüne gittik gün boyu sıcak olan hava akşam yola çıktığımızdan itibaren yavaş yavaş soğumaya başladı ve sonrasında yağmura dönüştü.ama biz yine de düğündeydik :))
herşey hoştu gelinimiz çok tatlıydı maşallah.oğlum eşimin patronunu görünce bizi unuttu gitti adamın kucağına düğünü izledi.zaten 1,5 saat kadar kalabildik.hem ses çok yüksekti kereme sakıncalıydı hem de hava yağmurlu ve daha gidecek yolumuz vardı.genç çifti kutlayıp ayrıldık.eltime gittik ilk kez gece kalmalı olarak... sevgili eşim kendi evinden başka yerde pek yatamaz hoşlanmaz da ayrıca annesinin evinde bile kalmak istemez tuhaf dimi?
tabi normalde akşam 9.30 da uyuttuğumuz kerem dün gece 1. de an cak yattı kuzeniyle oynamaya doyamadı.ertesi sabah ta sanki geç yatan o değilmiş gibi kargalarla kahvaltıya kalktı 7 de..:))
neyse 10 a kadar oyalandık sonra kahvaltı derken öğlen oldu çıktık cadde bulvar gezdik.eltimleri eve bırakıp tekrar çıktık foruma gittik.sonunda ayağıma denk gelen bir ayakkabı buldum rahatttt.ayakkabı bot arası ama sevdim cicilerimii.deichman dan aldım daha önce de gezdim birkaç sefer ama kararsız kalmıştım bu sefer karar verdim umarım pişman olmam.. diyorum neden ??çünkü ayaklarım tuhaf benim biraz sorunluyum yani her beğendiğimi alamıyorum ayaklarıma offf..
bakalım memnuniyet derecemi ileride anlatırım ..
tabi foruma gidip lcw ye uğramadan çıkamam ben oğluma lazım olan bir pantolon aldım ordan da. yanii paraları harcadım rahatladım mutlu mutlu döndüm eveee...:)))
herkese iyi geceler mutlu gülümsemeler bizdennn görüşürüüz.

7 yorum:

allımorlu dedi ki...

aldıklarını çekip koysan meraklanıyoruz,anlatmakla olmaz:)

not:kelime doğrulamayı kaldırmanı öneriyorum..

efulemm dedi ki...

allımorlu ; valla foto çekmek üstelikte onu pc ye atmak nasıl zor geliyor bana ama en yakın zamanda koyarım inşallah.
not:sonunda kelime doğrulamayı kaldırabildim sanırım.:))

İnci Yemek dedi ki...

sevgili efulemm ziyaretinize ve arkadaş oluşunuza çok sevindim:)
güzel günlerde görüşmek ümidi ile.
ayrıca ayakkabını güle güle kullan.sevgiler..

efulemm dedi ki...

inci yemek ; hoşgeldin.
inşallah görüşeceğiz..
güzel dileğin için teşekkür ederim..

Ghanima dedi ki...

oğlunla mutluluklar dilemek istedim..

TATESAL dedi ki...

Merhabalar canım;beni izlemeye almışsın teşekkürler...bende seni ziyarete geldim ve izlemeye aldım...benim oğlumun adıda kerem...23 aylık ....Ayrıca 17 ve 13 yaşlarındada iki kızım var...
Görüşmek üzere...

efulemm dedi ki...

ghanima teşekkürler..

tatesal aslında ne zamandır gelmek istediğim bir blogtu seninki ama ancak fırsatım oldu.artık görüşelim.çok sevinirim..sende hoşgeldin ..