27 Aralık 2009 Pazar

bugünlerde bizzz....

eveeet günlerdir yazamadımm..sebebide bir önceki postta bahsettiğim hallerimdi tabi kii.önceliklee hamile değilimm..:)..:( yani sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum ...hayırlısııı.
amaa anladım ki bu hasta hallerimin sebebi boynumdaki rahatsızlığın çılgına dönmesiymişş.bir süre ilaç tedavisi görmüştüm ama tekrarlarsa boyunluk takacağız bir süre demişti dr...galibaa kaçamayacağım bu boyunluktann :((

geçen hafta birkaç gün kızkardeşim bizdeydii.kocacım da olmayıncaa iki kardeş çıktık dışarıı dolaştık tabii oğlumdaa bizimleydii :)önce benim faturalarla işlerimi halledip(ancak bir kısmınıı)sonra biraz mağazalarda dolaştık kardeşim t. ve ben aynı bluzu beğenip birer tane aldık hatta ertesi gün ben giydim bileee ve resim çektireyim diye soğuktaa hırkamı çıkardımm :))


tabii siz resimdeki göbek kısmını görmeyinn :((öff yaw 5-6 kilo verirsem nasıll mutlu olacağımm ahhh...)
neyse konumuza dönelim.cumartesi günü kardeşimi kuaföre bıraktım bende keremi alıp kipaya gittim çocuklar için eğlence varmış.ama biz gittiğimizde yarılanmıştı tabii.olsun tesadüfen çok sevdiği bir arkadaşını gördü kerem birlikte hoplayıp zıplayıp eğlendiler.


sonraa birkaç eksik için alışveriş yaptık çıkarken turkcell amcayla resim çektirmek istedi oğlum pek uyumlu oldular :))


dönüşte kardeşim t. yi aldık kuaförden eve geldik.evde teyze yeğen balonla oynayıp coştularr.

resimlerini çektiğimi farkedince kerem hemen poz verdi tabi alıştı çocuk.
gece kocacım geldii ama tabi ki kerem uyumuştu.sabah uyandığında babayı görünce siz tahmin edersiniz yüzünü :))pazar günü izinliydi bütün gün oğlum babasının tepesinden inmedi ben zavallı ancak onları seyrederek geçirdimm.




işteee geçen hafta böyle geçtii.bu haftayı ise ben hasta kerem yalnız geçirdik.çünküü teyzemiz yokk.babamız ise bu hafta hiç gelemedi .daha doğrusu dün gece 12 de yine kerem uyurken gelebildi ve bu sabah 1 saat kadar keremle yatak keyfi yapıp kahvaltıyı bile alelacele yaparak ve bize yine hoşçakalın diyerek gittiiii.:((
bakalım bu tempo daha ne kadar devam edecekk....???

7 yorum:

aleyna dedi ki...

CANIM GEÇMİŞ OLSUN.BENİMDE BOYNUMDA FITIK VAR.BAZEN TUTULUP KALIYORUM. BOYUNLUĞUM VAR .MUMYA GİBİ KALIYORUM.HAYATTA BENİ EN ÇOK DİNLENDİREN ŞEY ÖRGÜ YASAK.AMA BEN DİNLİYORMUYUM HAYIR.KOLUMUN ALTINA YASTIK KOYUP ÖRÜYORUM.bebek içinde sanki bir heves varmış gibi içinde.benim çocuklarımın arasında ikibuçuk yaş var.pişmanım.keşke daha uzun olsaydı.çok zorluk çektim.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

efulemm dedi ki...

aleyna ; sana da geçmiş olsunn.doğrusu örgü benimde çok sevdiğim bir terapi ama dediğin gibi kollarımın altına yastıklar sıkıştırıp yaparım bende.bebek konusunda hevesss denilirmi bilemiyorum ama kardeşş olsa diye geçiriyorum içimden ama yaşım gereği de yavaş yavaş geç gibi geliyor bana.artık 35 oluyorum.oğlum 4 yaşında.

Adsız dedi ki...

hay allah yaa Kerem çok özlüyor babasını. hasret kalmış sanki. ama biraz daha büyüyünce anlayacaktır bunca emeğin çalışmanın kendi geleceği ve daha rahat bi yaşam sürmesi için olduğunu.

ve sana da geçmiş olsun. boyunluk kullanmak çok zor olsa gerek. umarım gerek kalmaz diyorum ben yine de...

Ghanima dedi ki...

bu yoğunluk hepinizi etkiliyor anlaşılan..eşin de yorgun görünüyor..kazak çok yakışmış canım:)

efulemm dedi ki...

gülcan; evet haklısın ancak biraz daha büyürse anlayabilecek bazı şeyleri.ayrıca amiinnn inş. takmam ama zor gibi :((

ghanima; evet canım fena etkiliyor hemde.teşekkür ederim kazağı bende beğendim ama resimdeki görüntümü sevmedim tuhaf çıkmışım ama yine de koydum napiim...

tub@ dedi ki...

canım resimler çok güzel böyle kendime yakın hissettiğim arkadaşların resimlerine bakmak çok zevkli :)

geçmiş olsun tatlım bende de bel fıtığı var Rabbim şifa versin.

seni çok öptüm

İnci Yemek dedi ki...

canım geride kalan yılın güzel anılar bırakması yeni senenin de umut ,sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum ailen ile birlikte.mutlu yıllar..