17 Aralık 2010 Cuma

yağmuuur.. miimm..ve kısır döngüü...

dün fecii bir gündüü..sanki gök yarılmış gibiydii..yağmur rüzgar dolu peşpeşe geldii saatlerce..arada sallandıklarımızı saymıyorum dahaa..bir ara camlar kırılacak zannettim dolunun şiddetinden ama evde oğlumda olduğundan belli etmemeye çalıştım endişelerimii..annelik tuhaf bişeyy..artık duygularımı gizlemekte usta oldum sanırım.e tabi o kadar şiddetli havada tel. ve net sizlere ömür bizde.nasıl yalnız kaldım böyle internetsiz telefonsuz evdeee..meğer bu teknoloji ne çok boşluğu dolduruyormuşş...

kerem geçen haftayı evde geçirdikten sonra bu hafta okula döndü ona iyi geliyor okula gitmek kendini mutlu hissediyor çünkü.ama arada rahatsızlığı zorluyor halaa :((( umutluyuz herşey yoluna girecek inşallahhh..

bugün bloglara bakmak için gelmiştim yazmayı pek düşünmüyordum ama sevgili mutfağımdaki yalnızlık beni mimlemiş..(artık mim cevaplamıyordum ben ama çok değerli bir dostumun mimini geri çevirmek istemedim..)

Bir kişi seçip onunla neler yapmayı sevdiğinizi yazın... ? 

bu sorunun cevabını çoğu kişi çocuğu olarak cevaplamışş..her anne gibi bende çocuğumla herşeyi yapmaktan zevk alıyorum ama benim cevabım farklı biraz..

artık yanımda olamayan melek annemi seçiyorum benn. birlikte vakit geçirmeyi tek özlediğim insann..onunla sadece sohbet etmek bile en sevdiğim şeydi benimm anne dost kardeş arkadaş sırdaş herşeydi o benim için..eksikliği yeri dolmaz dolmayacak ama benim blog alemine giriş sebebim de onun yokluğunda avunmaktı..annemle alışverişi,tv seyretmeyi,sahil de yürümeyi,örgü örmeyi,ağlamayı,gülmeyi....hayata dair herşeyi severdimmm...birgün oğlumunda benim için bunları söyleyebilmesi dileğiyle....

4 yorum:

nehircce dedi ki...

Çocuklar kış geldimi hele de okula gidiyorlarsa 1 hafta iyiler 1 hafta hasta annler için kötü oluyor tabii..Annen keşke yanında olabilseydi :( iyi haftasonları sevgiler.

Deli Anne dedi ki...

Allah rahmet eylesin.. Dilerim sizin, bizim hepimizin evladı arkamızdan da önümüzden de iyi konuşur... sevgiyle.

Adsız dedi ki...

şule abla :'( rabbim mekanını cennet etsin inşallah senin gibi bi evladı olduğu için rahat uyuyordur bundan emin ol

efulemm dedi ki...

nehircce; haklısın okula bşladı 2 hafta sonra sürekli hasta gezmeye devamm :((

deli anne; amiinn..inşallah dediğin gibi olur..

yakamoz; aminnn sağol canım...umarım rahattır...

hepinize bende iyi hafta sonları diliyorum sevgilerlee...