19 Temmuz 2011 Salı

geçer miii....

hayatımın en zor günlerinden birkaçını yaşıyorum bu aralar..en son bu kadar çok annem öldüğünde ağladım günlerce..durduramazdım gözyaşlarım kendiliğinden inerdi..
şimdi yine aynı moddayım bu sefer biraz farklı ölen yok ama bir yol ayrımı var...
yürütmek için kendimle uzun süre mücadele verdiğim bir evliliğim vardı ama artık anladım ki benn yanlış seçim yapmışım gerçekten ama kendime çok kızıyorum şimdi hem eşimi hem kendimi onarılmaz üzüntülere mecbur bıraktım...üstelik bir oğlumuz var ve onun çok yara almadan çıkmasını istiyorum bu badireden..bikaç gün sonra bitecek bu evlilik ama sonrasında nasıl bir hayat olacak neler bekliyor bizi çok ta net değil..
biraz korkuyorum biraz güçlüyüm biraz hüzünlüyüm biraz umutluyum....bu liste böyle uzamakta tabi..
evlilik kararıda ilk benim di ayrılık kararı da ilk benim..yani günahı da sevabı da benim bu işin ama çok ağır bir vebal sanırım ki zorlanıyorum, kendimle cebelleşiyorum bazen sakinleşip herşey yoluna girecek diye teselli ediyorum kendimi bazen acının dibine vuruyorum.
biter mi bu sancılı zamanlar hayat normale döner mi???noolur herşey bizim için  güzel olsunn..kararım pişmanlık sebebim olmasınn inşallah. ..(dualarınızı eksik etmeyin bizden olur mu..

12 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Allah'tan hayirlisini dile canim O sana dogru yolu göstrecektir,analdigim kadariyla pisman olmanda mümkün,oda olmasin insallah,mademki kararin böyle sonradan seni üzmesin,oglunada cok fazla üzüldügünü belli etme nolur,biliyorsun ki onlar cok hassas ve herseyi anliyorlar!sana kolayliklar dilerim,kendinden haberdar et bizi...

gulce dedi ki...

Bazenn yollar ayrılırr bazen bırlesırr bırlesmesı kadar bıtmesıde normalll .. ınsallahh hakkında hayırlı olanı yasıyorsundur .. ınsallah bundan sonra hersey daha guzel olurr.. uzulmee cunkuu uzulmene fırsat vermeyecekk kadar guzell evladınn var.. ıste o senın umudun ve hayatınınn bundan sonra pusulası.. herseyın hayırlısı ınsallah.. dua ıle..

efulemm dedi ki...

bir terazi kızı.. gülce....
allah razı olsun güzel temenni ve dualarınız için ve tabi desteğiniz içinde...ve evet pişman olmayacağım kadar huzurlu ve güzel bir hayat yaşayalım oğlumla inşallaaah (amin)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

:( çk üzüldüm keşke yürüyebilse..Allahın en sevmediği helalmiş boşanmak.biliyorum ki çok zor bi durum.eğer boşanırsan oğlun var destekçi o bakımdan çok üzüleceğini sanmıyorum.ama dileğim temennim ve duam herşeyin yoluna girmesi ve ayrılmaman.Rabbim kolaylıklar versin.

prenses annesi dedi ki...

allah yardımcın olur inşallah. bundan sonra mutluluk hep sizinle olur. oğlunda inşallah çok etkilenmemiştir. dualarımdasın.. herşey gönlünce olsun..

otuzundansonra dedi ki...

Hakkında hayırlısı olsun inş,hatalar da bizim,doğrularda.bu ayrılık umarım sağlıklı huzurlu ,mutlu günler getirir size ve minik Kerem'e.Allah yar ve yardımcınız olsun inş.

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Allahtan hayirlisi olsun... Canim tabiki son sen senin. Ama bosanma kararini sen almissin, en azindan cocugunuz icin bir kere degil bir kac kere daha düsün... Insallah hakkinda hayirlisi olur...

Sıdıka dedi ki...

ben de üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Adsız dedi ki...

Selam ile...
Yaz tatili öncesi blogunuza bakardım. Sonra şu ana kadar girmedim. Yazdıklarınıza bakmıştım. Yıkık döküklük ve kafa karışıklığı yüklü haller çoktu. Bu yazıyı da şu an gördüm. Bir eğitimci olarak bu tip gelişmelerin faturasının hep çocuklarca ödendiğini gördüm. İlk başlarda belki hissedilmiyor. Ama zaman geçtikçe asıl yarayı küçüklerin aldığı anlaşılıyor. Çünki onların dünyası temiz ve soyut. Son hale dair yazmamışsınız. Belki okursunuz diye yazıyorum. Rabbimden hakkınızda hayır diliyorum. O'na emanetsiniz. Dua ile... by_fani...

by_fani dedi ki...

Aklım fikrim var deme hepsini öldür,
Sana çöl gibi gelen “O” göl diyorsa göldür,
Verirler “ben acizim,kudret sensin” dedikçe
Verenin şanı büyük
Sen iste istedikçe!

dua ile... hayırda kalın...

benim dünyam dedi ki...

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Prenses Annesi dedi ki...

çok üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını versin...