8 Ocak 2011 Cumartesi

hastalık sonrası günler...
vee artık herşey daha iyi allaha şükür.ben iki kutu antibiyotik sonunda ayağa kalktım şükür.kerem ise salı günü okula ve normal hayatına geri döndü :))

bu haftayı ben evde miskinlik yaparak pc de oyun oynayarak geçirdim valla ev işleri ööyleee bakıyor bana...

ve bu nekahat döneminde kendimle fazla başbaşa kalıp içimden konuştum sonra birkaç arkadaşımla da konuştum ve yeniden hayata dönmem gerektiğine karar verdim..şimdi okurken diceksiniz ki hayata dönmek derken??

evet kendimden uzun zaman önce vazgeçtiğim monoton bir kısır döngüye mahrum etmiştim kendimi..aslında bir nevi depresyonvari hallerdeydim :(((

yeniden düşünen üreten aktif olan bir hayata kendimi adapte etmeliyim ki daha yaşamının çok başında olan oğluma da doğru bir ebeveyn olabileyim.sonuçta çocuk gördüğünü öğrenir..

çook eski bir arkadaşımın beni telefonda yüreklendirmesi de bu konuyu daha ayrıntılı düşünmemi sağladı..kendim için birşeyler yapıcam inşallah..bir hobi ve sosyal aktiviteler...

bakalım nasıl değiştirecek bu mutsuz moddaki beni yeni kararlarım...
tabi her zaman ki gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek yaradandan..

umutlu ve güzel günler dileğiylee....

6 yorum:

Ayşe Naz'ın Annesi Şeyda dedi ki...

Şulecim canım öncelikle geçmiş olsun.. Takip edememiş seni.. Mutsuz mod biz kadınları böyle yakalayıp hayattan koparıyor malesef.. Önce kendimiz sıyrılmayı istemeli sonra da, çevremizden destek almalıyız.. Evet bir uğraşı bazen bir dost yada yeni bir arkadaşlık çıkarıveriyor bu durumlardan.. Ben doğum sonrası böyle bir durum yaşamış ve o dönemde sizlerle tanışmanın bana verdiği enerjiyle bu durumdan kurtulmuştum.. En kısa dönemde bu hastalık ve mutsuz dönemi geride bırakman dileğiyle kocaman öpüyorum..

zeynep dedi ki...

merhabalar..öncelikle geçmiş olsun..kerem beye Allah şifalar versin..söz ettiğiniz depresyonvari durum biz annelerin başına sıklıkla gelmekte..üzülmeyin yalnız değilsiniz..arada silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor sanırım..sevgiler..

rengarenkli dedi ki...

yeni başlangıçlarla güzel günlere merhaba demen temennisiyle,
tanıştığıma memnun oldum.
umarım aradığını bulursun.
mutlu olman dileğiyle hoşçakal..

efulemm dedi ki...

şeydacım nerelerdesin sesin çıkmıyor bayadır özledimm..güzel sözlerin için sağol..bu sanal aelmin bana kattığı en büyük artılardan birisin öpüyorumm.

zeynep; merhaba..teşekkürler şifa dileğin için ve amiinnn..yalnız değilim haklısın hele böyle destek veren uzakta olsa beni anlayan anneler var yaa..kendimi daha iyi hissetmeme sebepsiniz..

rengarenkli ; hoşgeldin memnun oldum bende..umarım herkes kalbinden geçen güzelliklere sahip olur..yine görüşelim :))

Deli Anne dedi ki...

Geçmiş olsun diyeceğim ya geçmiş gitmiş şükür.. Ve hastalık yeni şeyleri düşünmeye vesile olmuş ne güzel.. hayırlısıyla icraata geçersiniz inşaallah

efulemm dedi ki...

deli anne hoşgeldin :) şükür geçti gitti yenilikler le ilgili tam bir icraat olmasa da yakındır..