16 Ekim 2009 Cuma

ne çook gezdiik eğlendikk...
herkese selamm.
önceki yazımda kardeşimin bize geleceğini yazmıştım gezip alışveriş yapmak için..kendisi 1 günlüğüne gelmişti ama biz doyamadık gezip tozmaya 1 haftaya yakın kaldı bizimle oğlum teyzesiyle olmaktan biz birlikte zaman geçirmekten çook mutlu olduk dolayısıyla buralara uğramaya hiiiç vaktim olmadı.onu evine yolladıktan sonraki günlerde de evin işlerini askıya aldığım için yoğun geçti makinalar dolusu çamaşır ütü ev temizliği vs.. vs...
bu arada çook sevdiğim bemmbeyaz bir giysim oğlumun çikolatalı sütünün gazabına uğradıı koslası arieli hiiç fayda etmedi üstelik daha yeni almıştım bu yaz.. biri sesimi duysunn yardım ediiin.kurtarayım çok sevdiğim kıyafetimii..:((
gezerken neler aldık neler tabii.ben mutfağıma bir takım aldım aslında parça parça satılıyordu birleştirince süper oldu çok şeker yeşill pırıltılı bir örtü takımı oldukça da ucuza maloldu daha da sevdim tabiii:)
geçen hafta çoğu mağaza hala süren indirimlere devamdaydı.ben bir pantolon aldım siyah acil lazımdı iyi oldu.benim şanslı kardeşim ise her zaman öyledir,sadece kendi bedeninde kalan tek olan bir gömlek aldı ama çook hoştu doğrusu benim beğendiğim şeylerin genelde bana uygun bedeni kalmaz hiç yetişemem oda tam tersi eliyle koymuş gibi bulur.şansmı diyelim ne diyelim ..
tabi biz onunla biraradayken yemek zevkimiz çok benzer olduğundan kendimizi tutmaya çalışsakta biraz abartıyoruz.sabah kahvaltısı akşam yemeği menüleri normalden daha kalabalık olur biz beraberkenn..:))tartılmadım korkuma kilo aldımmı acaba diye ama ..
tabii bu dışarıda geçirdiğimiz zamanlar sevgili boncuğum kerem de bizimleydi ee şimdiden alışsın bayanların saatlerce gezip alışveriş yapmaktan çook zevk aldıklarını ki ilerde yadırgamasın antremanlı olsun :)))
oğlumu da arada ödüllendirdik tabi parka götürüp eğlendirerek..
velhasıll hoş zamanlardı birkaç resimle süsleyelim yazımızı dimi ama...




5 yorum:

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

İki kız kardeşin bir arada olması kadar güzel bişey yok heralde şu dünyada :))

efulemm dedi ki...

kesinlikle haklısın..:))

Ayşe Naz'ın Annesi Şeyda dedi ki...

Ne kadar çok kavga etsekte insanın kız kardeşi olması çok güzel gerçekten :) Evlendik barklandık ama yinede kavga ederiz o da ayrı :) Bizim ki galiba yakın olmanın verdiği kıymet bilmezlik.. Di mi Şulecim :)

efulemm dedi ki...

hımm olabilir tabi şeydacım.:))

Adsız dedi ki...

Kardeşlerin doğası bu işte. Ben de ablamla çok didişirim ama yine birbirimize güleriz sonunda :D

bu arada, mutlu çocuklara çok özeniyorum, keşke kaydırağa çıkıp bende etrafıma gülücükler atabilsem...

Allah'a emanet..