1 Eylül 2009 Salı


faaliyetlerimiz..










eveet başlıktanda anlaşıldığı üzere bu sene keremle evde maddi sebeplerle gönderemediğimiz özelll okul öncesi eğitimi faaliyetlerini birlikte yapıyoruz...:))


önümüzdeki yıl yaş itibariyle ancak meb .in okul öncesine kabul edilecek olan oğlumun bu senesi boş ve yetersiz olmasın diye ben elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum .daha önce anaokulu dergileri setini almış ve çook memnun kalmıştık halaa bitirmiş değiliz daha çook var ama seneye kadar tamamlarız tabi en güzelide keremin bu dergilerden çok hoşnut olması ve benim onun geliştiğini görmem.


bu doğumgününde (02,08,) yine ona aynı yayın gurubunun yaratıcı çocuk setini aldım.kerem bayıldı tabii şimdilerde fırsat buldukça yaratıcı fikirler veren dergilerimizden faaliyetler yapıyoruz. tabi tamamını tek başına yapması zor ama anne yardımıyla birlikte çok eğleniyoruz .işte birkaç örneğini görüyorsunuz zaten yukarıda.
nasıll????


not1: en üstteki kutu oğlumun bana ilk el emeği hatırası oldu aslında artık odamda ve içinde takılarım var.:))
not2:belki merak edenler vardır bahsettiğim yayın gurubu BOYUT YAYINCILIK .















2 yorum:

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

Şulecim masallah azminle eksigi kapatacağından eminim, artık okul öncesi eğitim olmazsa olmaz oldu şartlar yükseldikce masraflarda çok daha öncelerden baslıyor. Mesela kuzenimin kızı 3 yaşında başladı seneye 6 bin veriyorlar ki senelik ödedikleri için bu en uygun fiyat! yaşları ve ödenen meblağları hesaplayınca bu çocuk c.baskanı olsa masrafları kaç yılda amorti eder acaba :))) şaka bir yana iyi yerlerde görelim hepsini imkanı olmayan ama beyninden bilgi fışkıran evlatlarımız var .. Rabbimden hayırlısını dilerim.

Selamlarımla

efulemm dedi ki...

aminn seldacım ..teşekkürler güzel düşüncelerin içinde ayrıca.